Services

Mobiele Telefonie
Wij leveren zowel abonnementen (met of zonder toestel) als prepaid van onze voorkeursleveranciers: KPN en Vodafone. Geen urenlang websites bezoeken, abonnementen vergelijken en kosten proberen in te schatten. Gewoon even binnenkomen in onze winkel. Wij kunnen je vragen beantwoorden en geven een neutraal advies voor een toestel en een abonnement. Wel zo makkelijk!

Vaste Telefonie
Vaste telefonie kan zowel over het telefoonnetwerk als over internet (VoIP). Wij leveren beiden voor gebruik thuis en/of voor gebruik in uw bedrijf. Onze eigen buitendienst zorgt voor vakkundige installatie.


Internet, vast en mobiel
Internet moet het altijd doen. De prioriteit ligt bij het leveren van stabiel en betrouwbaar internet. Technische kwaliteit zit niet alleen in de beste apparatuur, maar ook in de mensen die ermee werken. Internet speelt een essentiële rol binnen de communicatie van uw organisatie.

De aanvraag voor een internetverbinding heeft een doorlooptijd van ±14 dagen. Het hele administratieve proces wordt door Citronics uit handen genomen. Onze technici kunnen in overleg de verbinding opleveren en testen in combinatie met de bestaande apparatuur.

Telefooncentrales
Op basis van jarenlange ervaring en samenwerking met de meest geavanceerde hardware leveranciers is Citronics in staat om totaaloplossingen aan te bieden. Telefooncentrales tot 200 poorten en naadloze integratie met uw bestaande computernetwerk geeft deze een bijna ongelimiteerde combinatie van functie, omvang en applicatie mogelijkheden.

Randapparatuur
Alles wat u nodig heeft voor een telecom- en datanetwerk in uw huis of bedrijf kunnen wij leveren en natuurlijk aansluiten. Citronics informeert u graag over de mogelijkheden.

Accessoires
Niet alleen nuttige zaken als beschermhoesjes en bijvoorbeeld handsfree carkits hebben wij in onze winkel maar u kunt er ook allerlei nieuwe en handige en leuke gadgets vinden. Check onze Nieuws pagina voor de laatste berichten!

Meest gelezen

iPhone X

Jouw ideale stadsvervoer!