Citronics

Bij u op kantoor

Citronics komt bij u op kantoor voor

  • Aanleg en installatie Internet

  • Aanleg en installatie telefooncentrale

  • Aflevering en installatie Scanner/Printer

  • KPN Glasvezel

In Den Haag is Citronics voor veel bedrijven een begrip! Al ruim 40 jaar leveren en installeren wij telefooncentrales en verzorgen wij abonnementen met alarmcentrales.

KPN Glasvezel

KPN Glasvezel is First Class Internet, en daar wil je natuurlijk het maximale uithalen!

Daarom hebben we in de Archipelbuurt een samenwerking opgezet met KPN en daarmee zijn we hét lokale gezicht voor de Archipelbuurt en omstreken voor alle technische oplossingen.

Ga je gebruik maken van KPN glasvezel en wil je dat alles volledig uit handen wordt genomen? Zoals het leggen van internet-kabels, installeren van televisies of het instellen van smart-producten zoals Hue lampen? Neem dan contact op met archipelbuurt@kpn.com of ga langs bij Citronics in de Frederikstraat!

Mobiele Telefonie

Wij leveren zowel abonnementen (met of zonder toestel) als prepaid van onze voorkeursleveranciers: KPN en Vodafone. Geen urenlang websites bezoeken, abonnementen vergelijken en kosten proberen in te schatten. Gewoon even binnenkomen in onze winkel. Wij kunnen je vragen beantwoorden en geven een neutraal advies voor een toestel en een abonnement. Wel zo makkelijk!

Vaste Telefonie

Vaste telefonie kan zowel over het telefoonnetwerk als over internet (VoIP). Wij leveren beiden voor gebruik thuis en/of voor gebruik in uw bedrijf. Onze eigen buitendienst zorgt voor vakkundige installatie.

Internet

Internet moet het altijd doen. De prioriteit ligt bij het leveren van stabiel en betrouwbaar internet. Technische kwaliteit zit niet alleen in de beste apparatuur, maar ook in de mensen die ermee werken. Internet speelt een essentiële rol binnen de communicatie van uw organisatie.

De aanvraag voor een aansluiting heeft een doorlooptijd van ±14 dagen. Het hele administratieve proces wordt door Citronics uit handen genomen. Onze technici kunnen in overleg de verbinding opleveren en testen in combinatie met de bestaande apparatuur.

Telefooncentrales

Op basis van jarenlange ervaring en samenwerking met de meest geavanceerde hardware leveranciers is Citronics in staat om totaaloplossingen aan te bieden. Telefooncentrales tot 200 poorten en naadloze integratie met uw bestaande computernetwerk geeft deze een bijna ongelimiteerde combinatie van functie, omvang en applicatie mogelijkheden.

Randapparatuur

Alles wat u nodig heeft voor een telecom- en datanetwerk in uw huis of bedrijf kunnen wij leveren en natuurlijk aansluiten. Citronics informeert u graag over de mogelijkheden.

Accessoires

Niet alleen nuttige zaken als beschermhoesjes en bijvoorbeeld handsfree carkits hebben wij in onze winkel . U kunt bij ons ook allerlei nieuwe en handige en leuke gadgets vinden. Check onze Winkel pagina voor de leukste gadgets!