Citronics

De winkel

Frederikstraat 583, Den Haag

Citronics is reeds meer dan 40 jaar succesvol actief in de levering van apparatuur en diensten op het gebied van telefonie en datacommunicatie aan particulieren en het MKB. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder en werken samen met de grootste telecom providers waardoor u bij ons een ruime keuze heeft uit diensten en producten. Onze organisatie is misschien klein maar zeer flexibel, de korte lijnen zorgen dat uw wensen snel en adequaat worden uitgevoerd.

In onze ruime winkel en showroom bent dagelijks van 8.30 tot 17.00 (zaterdag 10:00 - 16.00) hartelijk welkom.

Onze technische dienst installeert apparatuur, voert periodiek onderhoud en verhelpt storingen. Ook bij een verhuizing of verbouwing kunnen wij u van dienst zijn. De technische dienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Kortom wij zijn de verbindende factor!

De nieuwste smartphones

Bij Citronics vindt u de nieuwste telefoons! We helpen u op weg met installatie simkaart, een abonnement en eventueel het overzetten van gegevens.

Kabels en extra geheugen zijn voor alle gangbare toestellen voorradig. Net als beschermhoesjes in allerlei leuke dessins.

  • Apple

  • Samsung

Gadgets en cadeaus

Vogeltjes in huis

De Zwitscherbox brengt de natuur bij u in huis. Dit huisje is uitgerust met een bewegingssensor. Wanneer u langs de Zwitscherbox loopt, wordt de ruimte 100 seconden lang gevuld met vrolijk fluitende vogeltjes! Hieronder kunt u het geluid van onze Zwitscherbox beluisteren.

Luister naar de vogeltjes . . .

Zwitscherbox.mp3

Lightning cables

Airpod cases