Citronics

Bij u thuis

Citronics komt bij u thuis voor

  • Aanleg en installatie TV

  • Aanleg en installatie Internet

  • KPN Glasvezel

Internet

Thuiswerken en tegelijkertijd gamen en surfen. Het hele gezin maakt gebruik van internet. Vooral de combinatie met thuiswerken maakt beveiliging extra belangrijk naast een stabiel en betrouwbaar netwerk. Citronics adviseert, en installeert uw netwerk thuis met behulp van de nieuwste en betrouwbare apparatuur. Wij zorgen voor een optimale inregeling van router en versterkers (of Mesh-netwerk) en beveiligen uw netwerk. Eventueel regelen we ook de instellingen voor het gebruik van minderjarigen.

De aanvraag voor een internetverbinding heeft een doorlooptijd van ±14 dagen. Het hele administratieve proces wordt door Citronics uit handen genomen. Onze technici kunnen in overleg de verbinding opleveren en testen in combinatie met de bestaande apparatuur.

Installatie TV

Citronics kan u helpen met de keuze, aanschaf en installatie van een (grootbeeld-) TV. Wilt u hieraan een geluidssysteem koppelen en ophangen aan een muur? Geen enkel probleem. Hoewel wij in onze winkel geen TV's op voorraad hebben kunnen wij voor u de toestellen bestellen en bij u installeren.

KPN Glasvezel

KPN Glasvezel is First Class Internet, en daar wil je natuurlijk het maximale uithalen!

Daarom hebben we in de Archipelbuurt een samenwerking opgezet met KPN en daarmee zijn we hét lokale gezicht voor de Archipelbuurt en omstreken voor alle technische oplossingen.

Ga je gebruik maken van KPN glasvezel en wil je dat alles volledig uit handen wordt genomen? Zoals het leggen van internet-kabels, installeren van televisies of het instellen van smart-producten zoals Hue lampen? Neem dan contact op met archipelbuurt@kpn.com of ga langs bij Citronics in de Frederikstraat!